Nieuwe website voor AernoutsTax

10 juli 2017

Tijd voor nieuwe website voor Loon- Grondwerken AernoutsTax. Omdat de tijd niet stil staat en vaker online wordt gezocht naar onze diensten en producten was het tijd om gebruik te maken van het domein aernoutstax.com, omdat 65% in België en in West- Brabant op tablets en mobiele smartphones werken hebben gekozen voor een responsive webdesign die op alle mobiele apparaten zichtbaar is, zodat wij altijd onze diensten én producten kunnen aanbieden. Op deze website zult u onze laatste ontwikkelingen, innovaties en werkzaamheden volgen omtrent het loon- & grondwerken. Ook hebben wij al onze producten op onze handel pagina geplaatst zodat u een totaal overzicht heeft wat wij kunnen leveren. Bekijk ons aanbod!

Facebook/ Twitter Nieuws

Een van onze nieuwe manieren van nieuws berichten plaatsen doen wij via Facebook én Twitter, niet alleen omdat de jongere boeren hierop actief zijn maar ook omdat het nieuws sneller wordt verspreid.

Simpel contact opnemen

Ook vonden wij het belangrijk dat u simpel contact kan opnemen daarom hebben wij onder alle diensten en producten een contactformulier geplaatst, hierdoor kunnen onze klanten sneller bedienen. Dit kan ook op alle mobiele apparaten.

Snel en Simpel

Omdat tijd geld is hebben wij voor een clean design gekozen, snel, overzichtelijk en beschikbaar voor trage internet verbindingen.