Goweil G-1 F125 AernoutsTax

Nieuwe aanwinst: Goweil G-1 F125!

28 juni 2018

Non-stop persen met de Goweil balen pers

Wij heten een nieuw merk in onze machinepark welkom  Goweil, de nieuwe balen pers genaamd Goweil G-1 F125 is instaat om non-stop balen te persen én binden en wikkelen met folie of hooi of stro met net hierdoor wordt een afval stroom gecreëerd, zo mogen beide soorten bij rest afval. De snij kwaliteit is net zo goed als een veldhakselaar hij haksel tot 4 centimeter, en niet te vergeten de hoge pers diepheid voor mooie strake én vaste balen.

Bodemdruk

AernoutsTax heeft ook gedacht aan uw akker/ perceel, de bodemdruk word gereduceerd door lage druk banden van Vredestein.

 

PAKKEN PERSEN

Uw gras, stro of hooi ook laten persen door AernoutsTax? Zij beschikken over 2 pers combinaties, een rond balen pers met variable perskamer en snij inrichting. Maximaal pak lengte 1 tot 2,50 (Meter) Hoogte 70CM Breedte 1,20 (Meter)

Wist u dat?

  1. AernoutsTax uw balen kan wikkelen én transport kan verzorgen.
  2. De ronde balen pers de pakken meteen kan wikkelen alles in een werk voor een lage bodemdruk.
  3. AernoutsTax een totaal pakket kan aanbieden omtrent het oogsten van gras van maaien tot harken, persenwikkelen of hakselen en zelfs kunnen wij de transport verzorgen. Voor verdere informatie klik hier.