Nieuwe aanwinst! Holaras kuilverdeler

26 juni 2018

2de snede

Vorige week tijdens de 2de snede waren we nog volop bezig in het gras met onze balenpers snijwagens/ opraapwagens en met onze nieuwe aanwinst op de kuil namelijk een Holaras kuilverdeler! Ook waren er veel diverse landbouw fotografen actief tijdens deze drukke dagen om mooie foto’s te maken bedankt! Jullie krijgen binnenkort een Aernouts Goodiebag!

Ook mooie foto’s van AernoutsTax ? Stuur ze dan op naar onze facebookpagina, en ontvang als dank een Aernouts Goodiebag! 

 

RONDE BALEN PERSEN?

Uw gras, stro of hooi door AernoutsTax laten persen? Zei beschikken over 2 pers combinaties, een rond balen pers met variable perskamer en snij inrichting en die in  werkgang een stro, gras en hooi kan persen. Maximaal pak lengte 1 tot 2,50 (Meter) Hoogte 70CM Breedte 1,20 (Meter)

Wist u dat?

  1. AernoutsTax uw balen kan wikkelen én transport kan verzorgen.
  2. De ronde balen pers de pakken meteen kan wikkelen alles in een werk voor een lage bodemdruk.
  3. AernoutsTax een totaal pakket kan aanbieden omtrent het oogsten van gras van maaien tot harken, persenwikkelen of hakselen en zelfs kunnen wij de transport verzorgen. Voor verdere informatie klik hier.