Nieuwe aanwinst(en); John Deere 8400R

13 april 2018

Gisteren was het dan zover met zijn 400 pk’s kwam de hagel nieuwe John Deere 8400R op het erf aangereden van loonbedrijf AernoutsTax, uiteraard moest nog de hele combinatie worden afgesteld en gekalibreerd door LMB Antens voordat hij ging zaaien. AernoutsTax is ook deze keer gegaan voor een nieuwe Imants snel spitter in combinatie met de nieuwe Kverneland 8 rijige zaai machine én fronttank. Er liggen Michelin Axiobib rond de velgen 650/65R38 en achter 900/65R46 de banden kunnen zaken tot 1.2 bar waarbij de breedte toch 3 meter wordt. De John Deere is Full Option en voorzien van E23 Powershift transmissie, Fronthef+aftakas, RTK gps systeem, Luchtremmen, LED Werklampen, RVS toevoerslang voor de vloeibare kunstmest/bodemherbicide.

De John Deere 8400R zal voornamelijk gebruikt worden voor de zwaardere werkzaamheden; diepploegen, snel spitten, kilveren/ dozeren/ egaliseren.

©